online trainingen

Plasmalift
Online training
Tijdens deze online cursus leer jij alle theorie over de huid, het genezingsproces, het apparaat en de mogelijkheden m.b.t. de plasmalift behandeling. Je ontvangt een zeer uitgebreid theorieboek en verschillende video's met duidelijke uitleg.Lashlifting
Online training

Leer tijdens deze online cursus hoe jij het beste de Lashlifting behandeling kan uitvoeren en waar je op moet letten. Je ontvangt een theorieboek en een video met duidelijke uitleg.


Online trainingen


Met onze online video trainingen leer jij vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving alle kneepjes van het vak! 


Onze online trainingen zijn bedoeld om vaardigheden op een praktische manier aan te bieden of te verbeteren. 
Je zult een video ontvangen met duidelijke instructies en een uitgebreide theorie. Na goedkeuring van onze specialist ontvangt u vrijwel direct het certificaat. 

De meeste online trainingen bevatten geen starterskit, deze kun je zelf aanschaffen of ons om advies vragen welke geschikt is. Voor de online cursus plasmalift kun je er wel voor kiezen een starterspakket bij te nemen. 


Als je  jezelf aanmeld voor  1 van onze online trainingen ontvang je binnen 24 uur een betalingsfactuur. Zodra deze betaaald is ontvang je binnen 24 uur de online cursus op de mail.

Wij zijn na de online training altijd beschikbaar voor eventuele vragen of advies.Epileren met draad
Online training

Tijdens deze online cursus leer jij verschillende technieken op het gebied van epileren met draad. Zeer geschikt voor diegene die al ervaring heeft met wenkbrauwen maar ook als je net begint. Je ontvangt een theorieboek en een video met duidelijke uitleg.


Wimperextensions
Online training

In deze online cursus leer jij alles over de wimpers en extensions. Welke soorten, maten, diktes zijn er? En welke look past het beste bij welke oogvorm? Daarnaast wordt er d.m.v. een video duidelijk uitgelegd hoe jij de behandeling moet uitvoeren, en ontvang je een theorieboek met alles wat je moet weten.


Direct aanmelden? Vul uw gegevens in

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Telefoon0546565092