Lippen

Lippen

Mis je die volle lippen van vroeger, vind je je mond niet symmetrisch genoeg of heb je pigmentverlies in de lippen? Geef je lippen een boost met permanente make-up! Deze lippigmentatie zorgt voor verzorgde lippen zonder ze continue bij te hoeven werken met een lippenstift of lippotlood. PMU blijft namelijk altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt!

Bij Routesoleil zorgen we er graag voor dat je weer tevreden bent over je lippen en glimlach.


Bij de lippen kun je er voor kiezen om ze volledig in de laten kleuren, fullips of een lipliner te nemen. 

Bij het volledig inkleuren is het net of je altijd een lippenstift draagt. Je kunt ook voor een natuurlijke lipkleur kiezen.


Fullips is één van de meest gebruikte techniek, hierbij zorgen wij er voor dat de lippen voller lijken, Het pigment wordt er licht ingezet en met een natuurlijke kleur.


Bij een lipliner wordt de liprand gepigmenteerd.


Belangrijk! Ooit last gehad van een koortslip? Slik 1 maand voor je behandeling L-lysine en vitame C 1000 mg.
Indien er geen tijd is om 1 maand te wachten: Dan haal je op doktersvoorschrift Aciclovir bij de apotheek. Dit neem je 2 dagen voor je behandeling, de dag zelf en 2 dagen nadien in. Dit ook in combintie met L-lysine en vitamine C. 
Het herpesvirus zet zich vast op een zenuw en wordt opnieuw actief als je deze triggert, bv. met permanente make-up. Zelfs al had je al jaren geen last meer. Aciclovir is de enige optie om een opstoot te voorkomen en zo het resultaat aan je lippen niet teniet te doen.