Wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen

Ben jij op zoek naar een specialist in permanente wenkbrauwen in Overijssel?

Routesoleil Vriezenveen is de plek waar je moet zijn voor perfecte wenkbrauwen die altijd in shape  zijn. Met wenkbrauwen die (SEMI)permanent zijn, hoef jij je in de ochtend nooit meer bezig te houden met het shapen van je wenkbrauwen, want ze zitten altijd perfect in model.


Als expert in permanente make-up ben je bij ons in goede handen. Met onze perfectionisme en specialisme in het aanbrengen van permanente wenkbrauwen willen wij meer dan een goed resultaat voor iedere klant. Wij willen dat jij als klant tevreden bent en met strakke wenkbrauwen en een grote glimlach op je gezicht naar huis gaat. Bij iedere klant wordt er eerst een intake gesprek gehouden. Tijdens zo'n intake gesprek beantwoorden wij al je vragen en leggen wij uit hoe alles in zijn werk gaat.


Bij de wenkbrauwen heb je de keuze uit ombré/powderbrows, hairstrokes of combi brows.

Een ombré/powder wenkbrauw is alsof er een poeder op de huid is aangebracht. Het geeft een luchtig effect en is voor elk huidtype geschikt.


Bij de hairstroke behandeling worden er natuurlijke haartjes na gemaakt. Dit geeft een zeer natuurlijk effect. 


De combi brows zijn een combinatie van hairstrokes en powderbrows. De gehele wenkbrauw wordt ingezet met de powderbrow techniek en aan de voorkant worden er een aantal hairstrokes geplaatst om een speelser effect te maken.