Wenkbrauwen

Wenkbrauw behandelingen


Bent u op zoek naar de perfect gestylde wenkbrauwen waar u altijd al van gedroomd heeft? Zoek niet verder! Bij Routesoleil Vriezenveen hebben wij een team van getalenteerde schoonheidsspecialistes die gespecialiseerd zijn in de kunst van het wenkbrauwstyling. Wij begrijpen dat uw wenkbrauwen een belangrijk kenmerk van uw gezicht zijn en daarom besteden we uiterste zorg aan het perfectioneren van uw look.

Waarom Routesoleil Vriezenveen?

  • Draad-epilatie: Wij geloven in het aanbieden van de meest delicate en huidvriendelijke methoden voor het epileren van uw wenkbrauwen. Daarom kiezen wij voor draad-epilatie. Deze techniek is niet alleen minder belastend voor de huid, maar levert ook een uiterst strak resultaat op en verwijdert zelfs de kleinste haartjes. Uw wenkbrauwen zullen er onberispelijk uitzien.

  • Verscheidenheid aan pakketten: Bij Routesoleil Vriezenveen begrijpen we dat iedereen unieke wensen heeft als het gaat om hun wenkbrauwen. Daarom bieden we een scala aan wenkbrauwpakketten aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past. Of u nu op zoek bent naar draad-epilatie in combinatie met het verven van uw wenkbrauwen of wilt experimenteren met de nieuwste technieken zoals de hybrid brows, wij hebben de perfecte optie voor u.

  • Hybrid Brows: Bent u op zoek naar de nieuwste trend in wenkbrauwstyling? Ontdek onze hybrid brows! Deze verf zorgt voor een langer resultaat op de haren en huid. 

Bij Routesoleil Vriezenveen staat uw tevredenheid voorop. Onze ervaren schoonheidsspecialistes nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en zorgen ervoor dat uw wenkbrauwen perfect bij uw gezicht passen. We streven ernaar om niet alleen uw wenkbrauwen te transformeren, maar ook uw zelfvertrouwen een boost te geven.


Waar wacht u nog op? Boek vandaag nog uw wenkbrauwafspraak bij Routesoleil Vriezenveen en ontdek de kunst van perfect gestylde wenkbrauwen. Laat uw schoonheid stralen!


Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om uw afspraak te plannen.

1 Epileren met draad en verven

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen met draad geëpileerd en geverfd. De verf blijft gemiddeld 2 dagen op de huid en 4 weken op de haartjes. 

- Wenkbrauwen verven

- Epileren met draad

- Epileren met pincet

- Knippen

€25,00Epileren met draad

wenkbrauwen     €15,00
Wangen                €15,00

Bovenlip              €10,00
Kin                       €10,00

2 zones                €17,50

Gehele gezicht   €30,00


Wimpers/wenkbrauwen verven €15,00
Wimpers/wenkbrauwen met hybrid verf €20.00
Wimpers en wenkbrauwen verven  €25,00

2 zones epileren en wenkbrauwen verven €30,00
Wimpers en wenkbrauwen verven en epileren €30,002 Hybrid brow treatment

Bij de hybrid brow treatment blijft de hybrid browverf ongeveer 7 dagen op de huid en tot 7 weken op de haartjes. De hybrid browverf is een combinatie tussen henna en wenkbrauwverf.

- Brow shampoo 

- Brow primer

- Verven met hybrid browverf

- Epileren met draad

- Epileren met pincet

- Knippen

- Afwerken met highlighter

€39,95
(Deze behandeling mag niet worden uitgevoerd als u allergisch bent voor lashlift, de huid beschadigd is op het te behandelen gebied. Je pmu nog niet volledig herstelt is, je zwanger bent of borstvoeding geeft.)