Tanden bleken

Tanden bleken100% veilig tanden bleken zonder peroxide – tot 8 tinten lichter

Bij ons in Twente (Overijssel) kunt u terecht!

Routesoleil werkt volgens de nieuwe wet- en regelgeving (per 1 november 2012), dus het tanden bleken is absoluut veilig voor jouw tanden. Het bleken zonder peroxide geeft goede resultaten.


Het bleken van de tanden gebeurt met een peroxidevrije gel en een led-licht, zodat het tandglazuur en tandvlees niet aangetast wordt. De originele kleur van de tand komt weer terug. Daar staat tegenover dat je met deze methode geen wittere tanden kunt krijgen dan je van origine hebt gehad. Dat gaat alleen met peroxide, maar daarmee tast je wel de structuur van de tand aan. Wil je het maximale resultaat er uit halen? Boek dan jouw bleeksesie samen met een polijst sessie.


LAST VAN GEVOELIGE TANDEN OF GEÏRRITEERD TANDVLEES?

Maak je geen zorgen! Het tandvlees wordt niet aangetast, omdat wij gebruikmaken van gel zonder peroxide. De tandgel bestaat voornamelijk uit natrium bicarbonaat. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat je geen last krijgt van gevoelige tanden na het tanden bleken. Natrium bicarbonaat helpt tandplak verminderen of zelfs verdwijnen. Je tanden krijgen zijn oorspronkelijke kleur terug, aangezien tandplak de tandverkleuringen veroorzaakt.
Het tandenbleken is dus niet pijnlijk en ook niet schadelijk.
De voordelen voor u op een rij:

  • Veilig & professioneel gebleekt worden
  • Tot 8 tinten lichtere tanden
  • Behandeling binnen 1.5 uur
  • Direct resultaat
  • Niet schadelijk


Opfris behandeling 20 minuten
Heb jij in minder dan 3 maanden geleden je tanden al laten bleken maar wil jij het nu bijhouden? Dan is 20 minuten bleken genoeg

Prijs: €35,00


Basis behandeling 40 minuten
Wil je jouw tanden een opfrisser geven? Dan is 40 minuten met de intensieve behandeling heel geschikt, zodat je een heel mooi wit gebit krijgen. Heeft u facings of opvullingen? Dan wordt maximaal 40 minuten aangeraden. 
Prijs: €55.00  (deze behandeling is ook incl polijsten te boeken, meerprijs €15,00)


Premium behandeling 60 minuten
Moet jouw gebit nog meer stralen? Dan neem je deze 60 minuten behandeling, zodat je een prachtig resultaat behaald. MEEST GEBOEKT
Prijs: €70(Deze behandeling is ook incl polijsten te boeken, meerprijs €15,00)


Hollywood smile 90 minuten
Met 90 minuten tandenbleken behaal jij een maximaal resultaat en laat je tanden stralen. ( Deze behandeling is ook incl polijsten te boeken, meerprijs €15,00)

Prijs: €100.00


DUO behandeling
Kom samen met je vriend/vriendin/vader/moeder je tanden bleken! Het is bij ons ook mogelijk om gezellig samen je tanden te laten bleken. Het is ook nog eens voordelig! Je krijgt namelijk €10,- korting p.p. op een behandeling van 40 of 60 minuten.


Tandkristallen

Wil jij shinen met een mooi tandkristal?
Prijs: €25,00 p.s. €39,95 voor 2 stuks


Polijsten
Al onze tandenbleeksessies zijn te boeken inclusief polijsten. Door de tanden vantevoren te polijsten behaal jij een maximaal resultaat met bleken en zijn de tanden weer helemaal opgefrist. Voor maar €15,00 extra polijsten wij de tanden.


LEt op! hou er rekening mee dat je tot 2 uur na de behandeling niets mag eten of drinken! (water drinken mag)