Eyeliner

Eyeliner

Met een pmu eyeliner brengen we pigment in de huid van je ooglid aan, vaak aan de wimperrand. Je hebt verschillen in soorten eyeliners. Een eyeliner geeft optisch een diepte aan de ogen. Zo kunnen de ogen groter lijken, de wimpers voller en geeft het een frisse blik. Het bespaart veel tijd iedere morgen. 


Maar andere redenen om permanente eyeliner te nemen zijn:

  • Allergie of gevoelig voor make-up
  • Je wilt niet dat je make-up uit loopt
  • Je hebt geen wimpers meer door een aandoening
  • Je vindt het moeilijk om zelf make-up aan te brengen


Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Past een Infralash,  classic of design eyeliner het beste bij jou? Welke tinten hebben jouw voorkeur? 


Infralash
Dit is de meest natuurlijke vorm van een permanente eyeliner, tussen de wimperhaartjes door wordt een subtiel lijntje geplaatst.
Een infralash zorgt voor optisch meer diepte aan de ogen.

Classic eyeliner
Deze eyeliner wordt dikker gezet dan een infralash en je kunt er ook voor kiezen een kleine wing aan het einde te laten plaatsen. Na de behandeling is echt te zien dat er een mooie eyeliner op zit.

Design eyeliner

De design eyeliner is een echte eye-catcher, een volle eyeliner met een goed zienbare wing.


Hoe lang blijft de eyeliner zitten?

Eyeliner heeft het voordeel dat het nooit echt weg zal gaan. Het mooiste resultaat is tussen 1,5 en 5 jaar. Daarna zal de kleur vervagen.

Mag ik lenzen in tijdens de behandeling?

Nee, je mag tijdens de behandeling geen lenzen in. 24 uur na de behandeling kunnen de oogleden gezwollen aanvoelen, het is niet raadzaam om lenzen in te doen omdat de oogleden nog gezwollen kunnen zijn.