Beauty behandelingen

Basic gezichtsbehandeling

Tijdsduur:45 minuten
Prijs: €59.95
De basic gezichtsbehandeling bestaat uit een gezichtsreiniging,gelaatsmassage, gelaatsmasker,  lotion, gezichtsverzorging.

Relaxe gezichtsbehandeling

Tijdsduur:60 minuten
Prijs: €65,00
De relaxe gezichtsbehandeling bestaat uit een gezichtsreiniging, peeling, gezichtsmassage, masker, Lotion, dag/nachtverzorging.

Deluxe behandeling

Tijdsduur: 90 minuten
Prijs: €89.50
De deluxe behandeling bestaat uit een gezichtsreiniging, peeling, Onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, ampul met kaviaar, masker, nek/schouder massage,Lotion, dag/nachtverzorging.

Beauty behandeling


Bij Routesoleil Vriezenveen verwelkomen we u graag voor een scala aan verkwikkende ontspanningsbehandelingen die zijn doordrenkt met de heerlijke aroma's van etherische oliën en het comfort van warme doeken. Onze missie is eenvoudig: u meenemen op een reis naar totale ontspanning, waarbij we streven naar harmonie tussen uw lichaam en geest.

Wat ons onderscheidt:

  • Etherische oliën: We maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde etherische oliën die bekend staan om hun kalmerende en therapeutische eigenschappen. Elke behandeling wordt aangepast aan uw specifieke behoeften, waardoor elke sessie uniek en doelgericht is.

  • Warme doeken: We begrijpen dat warmte een cruciale rol speelt bij ontspanning. Daarom worden warme doeken strategisch ingezet om spanningen weg te nemen en uw zintuigen te verwennen.

Bij Routesoleil Vriezenveen creëren we niet zomaar behandelingen; we bieden een ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Onze toegewijde schoonheidsspecialistes zijn bedreven in het creëren van een serene en helende omgeving, zodat u zich volledig kunt onderdompelen in een gevoel van rust en welzijn.

Ontdek onze uitgebreide lijst met behandelingen en gun uzelf de rust en verjonging die u verdient. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Routesoleil Vriezenveen en samen met u de weg te vinden naar innerlijke en uiterlijke balans.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om uw afspraak te plannen en te genieten van de ultieme ontspanningservaring.