Trainingen


ROUTESOLEIL

ZONNESTUDIO & BEAUTY

Trainingen door Routesoleil Vriezenveen

De trainers van Routesoleil hebben meer dan 10 jaar verschillende ervaring in de schoonheidsbranche. Je kunt er van uit gaan dat je zeker bent van deskundige begeleiding. 

Tijdens onze trainingen zorgen wij er voor dat jij alle aandacht krijgt. Zo zullen onze cursussen nooit met meer dan 2 cursisten zijn. Jouw succes staat centraal! 


Routesoleil is een Erkend Leerbedrijf en de training wordt bij het succesvol afronden bekroond met een erkend certificaat.  Wij besteden extra veel aandacht aan de theorie bij elke training, zodat je alle ins en outs over de behandeling weet. In de praktijk leren wij je alle fijne kneepjes van het vak. Wij werken met modellen en je kunt ons na een training altijd bereiken als je nog vragen hebt. 
Plasmalift

Bij de Plasma Lift , ioniseert een Lift Plasma-Generator atmosferische lucht tussen de huidplooien. Hierdoor ontstaat er een plasmawolkje. Met dit plasmawolkje kun je op gecontroleerde wijze overtollige huid verwijderen. Met deze behandeling worden zeer goede resultaten behaald. Onder andere het uitvoeren van een ooglift, verminderen van rimpels,behandelen van pigmentvlekken en steelwratjes.

One by one wimperextensions

De one by one techniek is een behandeling waarbij er één wimperextension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst wordt. 
Zo kunnen wij de wimpers verlengen, extra krul en volume geven. Tijdens onze training leer je alles over de natuurlijke wimpers, de ogen, de soorten wimperextensions en de verschillende stylen die je kunt creëren. In de praktijk ga je zelf ook oefenen met plaatsen.


Lashlifting

Bij een lashlifting behandeling zorgen wij voor een mooie krul in de natuurlijke wimpers. Deze krul houdt 4/6 weken aan. Tijdens deze training leer je alles over de natuurlijke wimpergroei, alle ins en outs over de producten en contra indicaties. In de praktijk ga je zelf oefenen op een model.

© Copyright. All Rights Reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren