Tanden bleken


ROUTESOLEIL

ZONNESTUDIO & BEAUTY

100% VEILIG TANDEN BLEKEN

100% veilig tanden bleken zonder peroxide – tot 8 tinten lichter

We werken volgens de nieuwe wet- en regelgeving (per 1 november 2012), dus het tanden bleken is absoluut veilig voor jouw tanden. Het bleken zonder peroxide geeft goede resultaten.


Het bleken van de tanden gebeurt met een peroxidevrije gel en een led-licht, zodat het tandglazuur en tandvlees niet aangetast wordt. De originele kleur van de tand komt weer terug. Daar staat tegenover dat je met deze methode geen wittere tanden kunt krijgen dan je van origine hebt gehad. Dat gaat alleen met peroxide, maar daarmee tast je wel de structuur van de tand aan.


LAST VAN GEVOELIGE TANDEN OF GEÏRRITEERD TANDVLEES?

Maak je geen zorgen! Het tandvlees wordt niet aangetast, omdat wij gebruikmaken van gel zonder peroxide. De tandgel bestaat voornamelijk uit natrium bicarbonaat. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat je geen last krijgt van gevoelige tanden na het tanden bleken. Natrium bicarbonaat helpt tandplak verminderen of zelfs verdwijnen. Je tanden krijgen zijn oorspronkelijke kleur terug, aangezien tandplak de tandverkleuringen veroorzaakt.


De voordelen voor u op een rij:

  • Veilig & professioneel gebleekt worden
  • Tot 8 tinten lichtere tanden
  • Behandeling binnen 1 uur
  • Gelijk eten en drinken (De eerste twaalf uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen).


Opfris behandeling
Heb jij in minder dan 3 maanden geleden je tanden al laten bleken maar wil jij het nu bijhouden? Dan is 20 minuten bleken genoeg

Basis behandeling
Wil je jouw tanden nog een stuk witter? Dan is 40 minuten met de intensieve behandeling heel geschikt, zodat je een heel mooi wit gebit krijgen.

Premium behandeling
Moet jouw gebit nog meer stralen? Dan neem je deze 60 minuten behandeling, zodat je het maximaal resultaat behaalt.
DUO behandeling
Kom samen met je vriend/vriendin/vader/moeder je tanden bleken! Het is bij ons ook mogelijk om gezellig samen je tanden te laten bleken. Het is ook nog eens voordelig! Je krijgt namelijk €10,- korting p.p. op een behandeling van 40 of 60 minuten. 

Prijzen


20 minuten  €35,-
40 minuten  €55,-      (Duo bleken - €10,- p.p. )
60 minuten  €65,-      (Duo bleken - €10,- p.p. )

© Copyright. All Rights Reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren