Wimpers


ROUTESOLEIL

ZONNESTUDIO & BEAUTY

wimperextensions

RouteSoleil zet wimperextensions sinds 2013.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van wimperextensions,

zo hebben wij verschillende trainingen en masterclasses gevolgd en hebben wij een master lashartist die uw wimpers plaatst.

 

U kunt bij ons terecht voor One by One wimperextensions, Volume lashes (2D/6D)  & Mega volume lashes (7D/12D)

 

Wij staan heel erg voor het behoud van de natuurlijke wimper.

Zo kijkt onze lashartist altijd goed naar de conditie van de natuurlijke wimper.

Hier op wordt de lengte en volheid aangepast!

Onze lashartist zal altijd eerlijk advies geven en er voor zorgen dat uw natuurlijke wimper in tact blijft.

 

Ook zorgen wij er voor dat uw ogen mooier uitkomen. Dit doen wij door met verschillende effecten te werken.


Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

De wimperextensions worden semi permanent geplaatst. Dit houdt in dat de wimperextensions zullen blijven zitten totdat uw eigen wimper (samen met de extension) op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen of dat de wimperextensions verwijderd worden. Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 8 weken.


Om een mooie volle wimperlijn te behouden, wordt er geadviseerd om iedere 2 tot 3 weken een zogenaamde "refill" behandeling te ondergaan. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60 tot 90 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

 

Bent u allergisch voor wimperextensions?

Neem contact op met onze wimper styliste.

Er wordt heel snel gezegd dat het een allergie is.Bij ons kunt u ook gratis een patch test doen. Zo hoeft u niet gelijk een hele nieuwe set te betalen en komt u er gelijk achter of u nog allergisch bent.

 

Wij geven 3 dagen garantie! en vullen NIET aan van andere salons!


Wat is het verschil tussen one by one

& volume lashes?

One by One wimperextensions worden  1 op 1 geplaatst,

dit houdt in: 1 extension op 1 eigen wimper.

Deze wimpertjes zijn dikker dan de volume lashes.

 

Bij de volume lashes worden er meerdere haartjes op 1 geplaatst.

Deze haartjes zijn stukken dunner dan de one by one.

De volume lashes worden allemaal hand gemaakt van losse wimpertjes.

Onze lashartist zorgt er voor dat de extensions kleine 'waaiertjes' worden van 2 tot 6 extensions.

 

De mega volume lashes worden hetzelfde geplaatst als volume lashes, alleen komen er meer extensions op de eigen haartjes. Zo worden er bij volume lashes 2 tot 6 op 1 eigen wimper geplaatst en bij mega volume 7 tot 12

 

Bij de volume lashes en mega volume lashes valt het minder snel op als er wat haartjes uit vallen dan bij de one by one.


Graag ontvangen wij u met schoongemaakte ogen!

Het schoonmaken van de ogen zit niet in de prijzen inbegrepen. Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van mascara. Dit is van essentieel belang voor de behandeling. Wij kunnen makkelijk een half uur bezig zijn met het grondig reinigen van de ogen. Daarom zijn wij genoodzaakt om te vragen met schone ogen naar de salon te komen.Lash Lifting


LASH BOMB Lash Lift is de nieuwste én hotste trend in de wimper industrie! Het merk Lash BOMB is geproduceerd in Engeland. Alleen producten uit Engeland en Duitsland zijn gebruikt, en het is daarom uniek in zijn soort. De speciaal gevormde silicone shields worden aan het ooglid, bij de wimperrand, vastgemaakt waardoor de wimpers vanaf de basis worden vastgezet over deze shields. Hierna wordt het 3-staps systeem aangebracht op alleen de basis van de wimpers waardoor de wimpers worden gelift en de wimpers langer en meer volumineus lijken. Ook lijken de ogen meer open waardoor je een frissere blik krijgt.


Met deze behandeling is het niet meer nodig om gebruik te maken van wimperkrullers en is een geweldig alternatief voor wimperextensions. Verven geeft de wimpers meer volume door de fijne, lichte haartjes te kleuren waardoor de wimpers dikker en donkerder lijken. Ook is het mogelijk om de treatment in combinatie met wimperextensions te gebruiken zodat de natuurlijke wimpers mooi meeliften. Het Lash Bomb Lash Lift systeem is voor iedereen met korte, lange, stijle of over krulde wimpers. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je graag zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. De resultaten zijn 6 tot 12 weken zichtbaar.WAAROM KIEZEN VOOR LASH BOMB LASH LIFT?

* Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling

* Snelste applicatie techniek (30 minuten)

* Geeft de illusie van langer lijkende, vollere wimpers

* Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen shields, voor betere natuurlijke resultaten

* Het resultaat is 6 tot 12 weken zichtbaar

* Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder wimperextensions

* De geavanceerde formules van onze producten verzorgen en voedende natuurlijke wimpers

* Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem

* Geschikt voor lange en korte wimpers

* Hygiënisch

*Direct resultaat


NAZORG

Gebruik gedurende de eerst 48 uur geen sterke oogmake-up removers omdat ze de verf kunnen verwijderen. De eerste 24 uur geen mascara aanbrengen. Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling stomende douches of sauna’s. Daarnaast adviseren we de eerste 24 uur het haar niet te wassen omdat gebruik van shampoo en conditioner, make-up, crèmes of oogserums op de wimpers de kleur kunnen verzwakken of de permanent ontspannen. Je krijgt een nazorg formulier mee.© Copyright. All Rights Reserved.